Conducea un tractor fără permis şi cu o alcoolemie record de 2,18 la mie

Un bărbat din oraşul Horezu, care conducea un tractor cu o remorcă neînmatriculată şi fără permis de conducere, a fost descoperit de poliţişti cu o alcoolemie record de 2,18 miligrame/ litru alcool pur în aerul expirat, fiindu-i întocmit dosar penal.

1065 afișări
Imaginea articolului Conducea un tractor fără permis şi cu o alcoolemie record de 2,18 la mie

Conducea un tractor fără permis şi cu o alcoolemie record de 2,18 la mie (Imagine: Vali Bădoi/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Vâlcea, poliţiştii din Horezu au oprit pe drumul comunal din localitatea Tănăseşti un tractor cu remorcă, fără marfă, care a trezit suspiciunea oamenilor legii.

Poliţiştii i-au cerut şoferului în vârstă de 51 de ani actele şi documentele personale şi pe cele ale tractorului, constantând că remorca era neînmatriculată, iar bărbatul nu avea permis de conducere.

Bărbatul a fost verificat cu aparatul etilotest, care a arătat că acesta avea o îmbibaţie alcoolică de 2,18 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ulterior acesta a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal bărbatului pentru tractarea unei remorci neînmatriculate, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere şi în stare de ebrietate, infracţiuni pentru care pedeapsa maximă este de cinci ani de închisoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici