Conducerea Dacia a decis ca angajaţii din schimbul trei să nu mai vină la serviciu din cauza zăpezii

Conducerea Uzinei Dacia a decis ca angajaţii din schimbul trei, care trebuia să intre în tură la ora 23.00, să nu mai vină, vineri, la serviciu, întrucât autobuzele nu au mai putut ajunge la navetişti din cauza drumurilor blocate de zăpadă.

202 afișări
Imaginea articolului Conducerea Dacia a decis ca angajaţii din schimbul trei să nu mai vină la serviciu din cauza zăpezii

Conducerea Dacia a decis ca angajaţii din schimbul trei să nu mai vină la serviciu din cauza zăpezii (Imagine: Stefan Birlodeanu/Mediafax Foto)

Activitatea va fi reluată luni, de la ora 6.00, alte modificări putând apărea doar în cazul în care vremea se va înrăutăţi.

Angajaţii au la dispoziţie trei numere de telefon la care vor putea suna pentru a afla programul de lucru, acestea fiind accesibile duminică, între orele 18.00 - 22.00.

Circulaţia este închisă pe autostrăzile A1 şi A2, pe 23 de drumuri naţionale şi 56 de drumuri judeţene, iar pe unele tronsoane de drum a fost restricţionat traficul pentru maşinile de peste 3,5 tone, potrivit situaţiei anunţate, vineri seară, de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici