Conflict într-un spital din Galaţi între mai multe persoane aflate sub influenţa alcoolului

Un conflict între mai multe persoane aflate în stare de ebrietate a izbucnit, miercuri dimineaţă, la Spitalul de Urgenţă "Sfântul Apostol Andrei" din Galaţi, pentru aplanarea scandalului fiind necesară intervenţia poliţiştilor gălăţeni de la Secţia 3.

31 afișări

"La unitatea de primire urgenţe a Spitalului "Sfântul Apostol Andrei" a izbucnit un conflict între mai multe persoane aflate în stare de ebrietate, pentru aplanarea conflictului fiind necesară intervenţia poliţiştilor gălăţeni de la Secţia 3", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Galaţi, Cristina Tatulici.

Potrivit sursei citate, doi dintre cei implicaţi în scandal fuseseră aduşi la spital pentru recoltarea de probe biologice după ce au fost implicaţi într-un accident rutier. Aceştia s-au întâlnit aici cu alte trei persoane care fuseseră aduse cu o ambulanţă la spital în urma unei altercaţii ce avusese loc la domiciliul unuia dintre ei.

Pe fondul consumului de alcool, între aceştia a izbucnit un conflict.

Agenţii de pază de la spital, dar şi un echipaj de Poliţie Rutieră aflat acolo au încercat să aplaneze conflictul, însă pentru că persoanele implicate erau extrem de violente a fost solicitată intervenţia poliţiştilor de la Secţia 3, a mai precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

În cele din urmă, doi dintre cei implicaţi în scandal au fost amendaţi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici