Conflict între un elev şi mai mulţi tineri, la Colegiul Economic "Viilor" din Capitală

Un elev de la Colegiul Economic "Viilor" din Capitală a fost implicat, luni, într-un conflict cu mai mulţi tineri, în interiorul unităţii de învăţământ, trei persoane fiind audiate la Secţiei 18 Poliţie în acest caz.

2579 afișări
Imaginea articolului Conflict între un elev şi mai mulţi tineri, la Colegiul Economic "Viilor" din Capitală

Conflict între un elev şi mai mulţi tineri, la Colegiul Economic "Viilor" din Capitală

Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Marius Militaru, incidentul a fost anunţat în jurul orei 11.45, prin intermediul serviciului unic de urgenţă 112.

Un elev în clasa a XII-a la Colegiul Economic "Viilor" susţine că a fost abordat, pe un hol al unităţii de învăţământ, de mai mulţi tineri, între care şi unul pe care îl acuza că i-ar fi zgâriat maşina. Aceştia s-au îmbrâncit, iar elevul a fost zgâriat la o mână.

O patrulă de jandarmii sosită la faţa locului a descoperit un baston telescopic, din metal, de 50 de centimetri.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, trei tineri, toţi în vârstă de 18 ani, între care şi elevul care susţine că a fost agresat, se află pentru cercetări la sediul Secţiei 18 Poliţie.

Directorul unităţii de învăţământ, Teofil Vultur, a declarat că în incinta Colegiului a avut loc o altercaţie doar între elevul din clasa a XII-a şi cel pe care acesta îl acuză că i-ar fi zgâriat maşina, restul persoanelor fiind în afara liceului.

Teofil Vultur susţine că elevul acuzat l-a îmbrâncit pe celălalt la ieşirea din grupul sanitar şi l-a invitat afară, unde l-ar fi aşteptat şi alţi prieteni de-ai lui, însă acesta nu a mai apucat să părăsească incinta liceului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici