Conflict la metrou. Un bărbat, ridicat de poliţişti după ce a scos un briceag într-o altercaţie

Un bărbat a fost dus la secţia de poliţie pentru audieri după ce, joi, a scos un briceag în timpul unei altercaţii la metrou, într-o garnitură, informează Poliţia Capitalei. Conflictul a avu loc între cel ridicat de poliţişti şi un alt bărbat.

594 afișări
Imaginea articolului Conflict la metrou. Un bărbat, ridicat de poliţişti după ce a scos un briceag într-o altercaţie

sursa FOTO: Profimedia

„La ora 13.50 a fost sesizat prin apel 112, că într-o garnitură de metrou a avut loc o altercaţie verbală între doi bărbaţi, unul dintre ei având la vedere un obiect tăietor, posibil briceag. Bărbatul a fost imobilizat şi în prezent este audiat la sediului Poliţiei Metrou”, informează Poliţia Capitalei.

Cercetările sunt continuate pentru infracţiunile de ameninţare şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Nicio persoană nu a fost rănită.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici