Conflict sângeros între 7 bărbaţi pe o stradă din Babadag. Unul dintre ei a murit, doi au fost răniţi

Poliţiştii din Tulcea au intervenit sâmbătă pe o stradă din oraşul Babadag, unde a izbucnit un scandal în care au fost implicaţi şapte bărbaţi. Unul dintre ei a murit, iar alţi doi au fost răniţi şi au ajuns la spital.

2137 afișări
Imaginea articolului Conflict sângeros între 7 bărbaţi pe o stradă din Babadag. Unul dintre ei a murit, doi au fost răniţi

Conflict sângeros între 7 bărbaţi pe o stradă din Babadag. Unul dintre ei a murit, doi au fost răniţi

Potrivit IPJ Tulcea, poliţiştii din Babadag au fost sesizati prin apel la 112 cu privire la faptul că pe strada 1 Decembrie 1918 din oraş are loc un conflict între mai multe persoane.

Ajunşi la fata locului, poliţiştii au identificat persoanele implicate in altercaţie. Este vorba de şapte bărbaţi cu vârste cuprinse între 16 şi 52 de ani din localitate, între care ar fi izbucnit un conflict spontan, aceştia agresându-se fizic şi verbal.

În urma conflictului a rezultat decesul unui bărbat de 40 de ani din oraşul Babadag şi rănirea altor doi bărbaţi, de 22 şi 30 de ani, care au fost transportaţi la spital.

Cercetările în acest caz continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs evenimentul.

Reprezentanţii IPJ Tulcea susţin că, pentru prevenirea escaladării conflictului, la faţa locului au fost prezenţi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Tulcea şi jandarmi din cadrul IJJ Tulcea. Zona va fi monitorizată în continuare pentru prevenirea oricăror fapte antisociale, au transmis poliţiştii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
scandal,
mort,
poliţie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici