Video Confruntări între suporterii echipelor Steaua şi Rapid

O poliţistă de la Secţia 22 a fost grav rănită, duminică seara, de o piatră aruncată în timpul unei confruntări dintre suporterii echipelor Steaua şi Rapid, femeia fiind transportată de urgenţă la spital.

4 afișări

Incidentele dintre suporterii stelişti şi cei ai echipei Rapid au avut loc, în jurul orei 19.00, în zona Tricodava.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat, duminică, agenţiei MEDIAFAX, că membrii celor două galerii s-au întâlnit în zona Tricodava, au început să-şi adreseze injurii, iar la un moment dat lucrurile au degenerat într-un conflict.

Suporterii stelişti au început să arunce cu pietre înspre membrii galeriei rapidiste, iar una din pietre a trecut prin parbrizul unui Logan al Poliţiei şi a lovit în cap o femeie, agent la secţia 22.

Agentul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Municipal, unde i s-au acordat îngrijiri medicale.

Jandarmii - prezenţi la locul incidentelor - au intervenit în forţă, au reţinut cinci persoane, printre care şi pe cel care aruncat cu piatra în maşina Poliţie. Cei cinci au fost duşi la Secţia 22, pentru audieri.

Măsurile de ordine publică la meciul Steaua - Rapid, programat de la ora 20.30, în etapa a VII-a a Ligii I, sunt asigurate de peste 600 de jandarmi din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

Cu câteva momente înainte de meci suporterii rapidişti au rupt plasele de la peluza a doua, iar forţele de ordine au intervenit şi au folosit gaze lacrimogene pentru restabilirea calmul.

Aproximativ 1300 de fani rapidişti au avut locuri rezervate în sectoare de la peluza a doua şi erau înconjuraţi de plase de fiecare parte, dar şi deasupra. Fanii au rupt plasele, fiind necesară intervenţia jandarmilor.

Între suporterii rapidişti şi fanii stelişti există un sector liber în care se află un cordon de jandarmi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici