Congresul SUA: vrem adevărul despre OZN-uri. Ce au declarat martorii audiaţi

Au fost audiaţi trei martori care susţin că au fost „găsite rămăşiţe biologice non-umane”, în timp ce Pentagonul neagă totul.

1065 afișări
Imaginea articolului Congresul SUA: vrem adevărul despre OZN-uri. Ce au declarat martorii audiaţi

Congresul SUA: vrem adevărul despre OZN-uri

Congresul SUA vrea adevărul despre OZN-uri. În timpul unei audieri publice, trei martori care au experimentat direct fenomene aeriene neidentificate au oferit detalii despre subiect.

Printre cei audiaţi, David Grusch, un fost ofiţer de informaţii şi veteran al Forţelor Aeriene ale SUA. În faţa Congresului, Grusch a reiterat că este conştient, „prin informaţii primite de la alţii”, de faptul că Statele Unite sunt în posesia unor „nave spaţiale extraterestre” şi că s-au găsit „rămăşiţe biologice non-umane” în zonele în care au aterizat navele spaţiale prăbuşite.

SUA, a acuzat el, „au ascuns un program de zeci de ani” pentru a captura OZN-uri. Grusch a mărturisit Congresului că ieşirea sa în legătură cu fenomene aeriene neidentificate şi decizia sa de a pune în discuţie guvernul „l-a costat foarte mult, atât profesional, cât şi personal”.

Grusch a spus în mod specific că în 2019 i s-a cerut de şeful grupului operativ UAP al guvernului să identifice toate programele extrem de secrete legate de misiunea grupului de lucru. La acea vreme, Grusch lucra în National Reconnaissance Office, agenţia care operează sateliţii spion din SUA.

„În cursul îndatoririlor mele oficiale, am fost informat despre un program vechi de zeci de ani de recuperare şi studiere a epavei UAP, la care mi s-a interzis accesul”, a spus fostul ofiţer. Întrebat dacă guvernul deţine informaţii despre formele de viaţă extraterestre, Grusch a răspuns că probabil că SUA sunt conştiente de activităţi „non-umane” încă din anii 1930.

„Nu sunt evenimente rare sau izolate”

Pentagonul a negat afirmaţiile lui Grusch, anume că o muşamalizare a OZN-urilor la nivel guvernamental este în desfăşurare. Purtătoarea de cuvânt a Departamentului Apărării, Sue Gough, a declarat că anchetatorii nu au descoperit „nicio informaţie verificabilă” care să susţină existenţa unor planuri, trecute sau prezente, privind „deţinerea sau studiul materialelor extraterestre”.

Pe lângă Grusch, doi foşti piloţi ai Marinei, Ryan Graves şi David Fravor, le-au povestit congresmanilor despre experienţele lor, intrând în detalii despre observările lor în zbor. „Acestea nu sunt evenimente rare sau izolate. Piloţii militari şi comerciali sunt adesea martori la astfel de fenomene”, a spus Graves. La rândul său, Fravor le-a descris celor care l-au audiat că s-a aflat faţă în faţă cu OZN-urile în 2004, lângă San Diego.

Fostul pilot fusese trimis la o operaţiune de rutină când s-a confruntat cu un obiect uriaş care a zburat deasupra apei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici