Doi piloţi care susţin care au văzut OZN-uri, luaţi la întrebări. SUA ar fi în posesia unei nave spaţiale extraterestre

O audiere importantă va avea loc miercuri, în Congresul SUA, pe tema existenţei OZN-urilor.

4202 afișări
Imaginea articolului Doi piloţi care susţin care au văzut OZN-uri, luaţi la întrebări. SUA ar fi în posesia unei nave spaţiale extraterestre

Guvernul şi Armata trebuie să furnizeze informaţiile disponibile despre OZN-uri, este cererea multor reprezentanţi ai Congresului SUA, în vederea audierii din Cameră programată miercuri, în cadrul căreia vor interveni doi foşti piloţi care au declarat că au văzut OZN-uri de mai multe ori, respectiv Ryan Graves şi David Fravor.

Va fi audiat şi fostul ofiţer de informaţii David Grusch, conform căruia Statele Unite sunt în posesia unei nave spaţiale extraterestre. Audierea „va fi diferită de celelalte”, asigură deputatul republican Tim Burchett, unul dintre cei mai fervenţi susţinători ai necesităţii de a pune la dispoziţie informaţii publice despre OZN-uri.

„Am cerut documente şi interviuri cu piloţii, dar ne-am ciocnit de zidul Pentagonului. Este ridicol”, adaugă Burchett. Cu toate acestea, deputatul conservator nu este singurul care cere o mai mare transparenţă din partea guvernului.

Liderul democraţilor din Senat, Chuck Schumer, a introdus, recent, un amendament la Legea de autorizare a apărării naţionale, pentru a face publice toate documentele guvernamentale legate de fenomene aeriene neidentificate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici