Consilier pe problemele romilor din Primăria Aiud, reţinut pentru trafic de influenţă

Un consilier pe problemele romilor din Primăria Aiud, Ştefan Drăgoi, a fost reţinut de Direcţia Generală Anticorupţie Alba pentru trafic de influenţă, afirmă surse judiciare, potrivit cărora el este suspectat că a primit 200 lei pentru a influenţa atribuirea unui teren pentru construcţia unei case.

160 afișări
Imaginea articolului Consilier pe problemele romilor din Primăria Aiud, reţinut pentru trafic de influenţă

Consilier pe problemele romilor din Primăria Aiud, reţinut pentru trafic de influenţă

Surse judiciare au declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că Ştefan Drăgoi, consilier în cadrul Primăriei Aiud pentru problemele romilor, a fost prins, joi, în flagrant, în timp ce primea 200 de lei pentru a influenţa atribuirea unui teren pentru construcţia unei locuinţe.

Bărbatul ar fi fost denunţat chiar de persoana de la care solicitase banii pentru a-i facilita obţinerea terenului, iar apoi a fost reţinut pentru 24 de ore de anchetatori, arată sursele menţionate.

Potrivit surselor citate, Drăgoi este suspectat că a solicitat sume de bani mai multor cetăţeni de etnie romă din municipiul Aiud pentru a le facilita primirea prin concesiune a unor terenuri de la Primărie, pe care să îşi construiască locuinţe.

Aceleaşi surse afirmă că Ştefan Drăgoi este cercetat pentru trafic de influenţă şi urmează să fie prezentat, vineri, Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Bărbatul este şi preşedintele filialei din Aiud a Partidei Romilor "Pro Europa".

Cazul a fost instrumentat de Direcţia Generală Anticorupţie Alba şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici