Consilierii locali din Techirghiol vor să dezvolte oraşul jucând la 6/49

Consilierii locali din Techirghiol au aprobat, în şedinţa din data de 19 octombrie, un proiect de hotărâre pentru a juca la Loto 6/49, iar banii care ar putea fi câştigaţi să fie folosiţi în diverse proiecte pentru dezvoltarea comunităţii.

66 afișări
Imaginea articolului Consilierii locali din Techirghiol vor să dezvolte oraşul jucând la 6/49

Consilierii locali din Techirghiol vor să dezvolte oraşul jucând la 6/49 (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

Primarul oraşului Techirghiol, Adrian Stan, a declarat, marţi, că iniţiativa îi aparţine şi s-a gândit ca Primăria Techirghiol, prin consilierii locali, să joace la loto ca să facă rost de fonduri pentru cofinanţarea unor proiecte.

"În urmă cu două săptămâni, au prezentat proiectul de hotărâre care îmi aparţine. Am jucat un bilet la 6/49 în care am avut patru numere câştigătoare şi m-am gândit atunci că ar fi o idee bună pentru a extinde iniţiativa la nivelul comunităţii deoarece în cazul în care am câştiga potul cel mare acest lucru ne-ar permite cofinanţarea unor proiecte în Techirghiol", a declarat Adrian Stan.

El a precizat că la şedinţa din data de 19 octombrie au fost prezenţi 11 consilieri, iar zece dintre ei au fost de acord cu această iniţiativă. Edilul din Techirghiol a precizat că cei zece vor da fiecare câte 20 de lei, urmând ca biletul să conţină nouă numere şi să coste 200 de lei.

Adrian Stan a mai precizat că Primăria va juca o dată pe lună la Loto 6/49 în weekend-ul de după fiecare şedinţă de Consiliu local, care este programată de obicei la jumătatea lunii.

Printre proiectele care ar urma să beneficieze de cofinanţarea obţinută de la Loto 6/49 se află realizarea unui centru SPA în Techirghiol şi amenajarea malului lacului Techirghiol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici