Constanţa: A fost reluată activitatea portuară, sistată din cauza ceţii

Porturile maritime constănţene au fost redeschise, miercuri, în jurul prânzului, datorită îmbunătăţirii condiţiilor meteorologice, după ce toate operaţiunile fuseseră sistate în cursul dimineţii din cauza ceţii.

18 afișări
Imaginea articolului Constanţa: A fost reluată activitatea portuară, sistată din cauza ceţii

Constanţa: A fost reluată activitatea portuară, sistată din cauza ceţii (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit Căpităniei Zonale Constanţa, în jurul orei 11.00 au fost reluate manevrele în porturile Constanţa Nord şi Constanţa Sud - maritim şi fluvial.

Activitatea portuară fusese suspendată, miercuri dimineaţă, în porturile constănţene, rând pe rând, din cauza vizibilităţii scăzute, de sub o jumătate de milă marină, în condiţii de ceaţă densă.

De asemenea, din acelaşi motiv fusese restricţionat şi traficul de barje de pe Canalul Dunăre - Marea Neagră, prin ecluza de la Agigea către Portul Constanţa Sud - fluvial, şi în acest caz activitatea fiind reluată tot în jurul orei 11.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici