Constanţa: Adolescent de 16 ani mort după ce, ca să se distreze, a inhalat gaz de brichetă

Un adolescent în vârstă de 16 ani, din Năvodari, a murit, duminică seară, după ce, împreună cu un prieten cu un an mai mare, a inhalat voluntar gaz de brichetă ca să se distreze.

1891 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Adolescent de 16 ani mort după ce, ca să se distreze, a inhalat gaz de brichetă

Brichetă (Imagine: Razvan Lupica/Publimedia)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, adolescentul a fost găsit inconştient, duminică, în jurul orei 21.00, pe marginea drumului judeţean 226, care leagă localităţile Năvodari şi Lumina, de câţiva trecători care au alertat autorităţile la numărul de urgenţă 112.

La faţa locului au ajuns un echipaj de poliţie şi o ambulanţă, iar medicii au constatat că adolescentul se afla în comă profundă şi au început operaţiunea de resuscitare.

Acesta a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde, timp de aproape două ore, medicii au făcut tot posibilul să-l readucă la viaţă, dar fără rezultat, în jurul orei 23.00 fiind constatat decesul.

Surse din rândul anchetatorilor spun că tânărul, cunoscut drept consumator de etnobotanice, a încercat duminică seară să se distreze, împreună cu un prieten de 17 ani, şi a inhalat voluntar gaz dintr-un recipent folosit pentru încărcarea brichetelor.

Corpul adolescentului a fost dus la morgă pentru necropsie şi stabilirea cauzelor decesului, iar poliţiştii continuă ancheta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici