Constanţa: Afgan ascuns sub un camion, descoperit în punctul de frontieră de la Negru Vodă

Un cetăţean afgan, care intenţiona să intre ilegal în România ascuns sub remorca unui autocamion încărcat cu calorifere, a fost depistat, luni seară, de poliţiştii de frontieră constănţeni de la Negru Vodă, acesta fiind predat autorităţile de frontieră bulgare.

254 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Afgan ascuns sub un camion, descoperit în punctul de frontieră de la Negru Vodă

Constanţa: Afgan ascuns sub un camion, descoperit în punctul de frontieră de la Negru Vodă (Imagine: Liviu Chirica/ Mediafax Foto)

Potrivit Gărzii de Coastă, luni seară, în jurul orei 19.30, în punctul de frontieră de la Negru Vodă s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de intrare din ţară un cetăţean moldovean, în vârstă de 35 de ani, care conducea un autocamion marca Mercedes cu semiremorcă, încărcat cu calorifere.

La controlul specific, poliţiştii de frontieră au descoperit un bărbat ascuns sub platforma remorcii ansamblului auto, pe roata de rezervă. Acesta a declarat că este cetăţean afgan şi că nu deţine documente de identitate. La rândul lui, şoferul camionului a declarat că nu ştia nimic despre prezenţa bărbatului.

În baza acordului româno - bulgar, cetăţeanul afgan fost predat autorităţilor de frontieră din Bulgaria, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici