Primarul Craiovei, plângere pentru hărţuire împotriva unuia dintre denunţătorii săi

Primarul Craiovei Lia Olguţa Vasilescu a formulat o plângere împotriva unuia dintre denunţătorii săi, Petru Becheru, pe care îl acuză de hărţuire, după ce acesta i-a trimis mesaje pe telefonul mobil, transmite corespondentul MEDIAFAX.

325 afișări
Imaginea articolului Primarul Craiovei, plângere pentru hărţuire împotriva unuia dintre denunţătorii săi

Primarul Craiovei, plângere pentru hărţuire împotriva unuia dintre denunţătorii săi

Olguţa Vasilescu susţine, în plângerea formulată la Poliţia Municipală Craiova, că este hărţuită de Petru Becheru, preşedinte al Asocaţiei de proprietari Romarta şi denunţător al edilului în dosarul în care acesta este acuzat de fapte de corupţie. Un prim mesaj l-ar fi primit de la acesta, în ziua în care Tribunalul Bucureşti a admis unele excepţii invocate de avocaţii primarului Craiovei. În mesajul din 20 septembrie, Petru Becheru o anunţa pe Olguţa Vasilescu despre faptul că a câştigat la Tribunal.

Primarul Craiovei a publicat, atunci, mesajul pe pagina sa de Facebook, afirmând că după ce a verificat dosarul de la DNA a constatat că numărul de telefon de la care îl primise aparţinea lui Petru Becheru. Acesta i-ar mai fi trimis ulterior încă un mesaj în care i-ar fi cerut o întâlnire la un post de televiziune.

„Este o sesizare către organele de poliţie la cererea doamnei primar, având în vedere că dânsa a primit nişte mesaje pe telefon în care domnul Becheru îi propunea să se întâlnească la un post de televiziune, să discute chestiuni care i-ar viza pe dânsa, pe dânsul şi pe avocatul dânsei, fără a explicita. În contextul dosarului penal existent pe rolul Tribunalului Bucureşti, s-a pus problema ca organele de cercetare penală sau Parchetul să nu interpreteze că doamna Primar ar face presiuni sau ar lua legătura cu martori sau alte persoane având alte calităţi în acel dosar penal. Acesta este scopul pentru care s-a adus la cunoştinţa organelor de cercetare penală. Ea a fost contactată în două rânduri prin mesaj telefonic de către această persoană”, a declarat, pentru MEDIAFAX, avocatul primarului Craiovei, Arabela Ionescu.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au precizat, luni, pentru MEDIAFAX, că fac verificări în acest caz, plângerea fiind depusă, vineri, la Poliţia Municipiului Craiova.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici