Constanţa: Comandant de navă cercetat penal pentru contrabandă cu ţigări

Comandantul unui vas sub pavilion Togo, sosit în Portul Constanţa din Turcia, este cercetat de poliţiştii de frontieră pentru contrabandă, după ce a încercat să introducă ilegal în ţară 1.600 de pachete cu ţigări, transmite corespondentul MEDIAFAX.

104 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Comandant de navă cercetat penal pentru contrabandă cu ţigări

Constanţa: Comandant de navă cercetat penal pentru contrabandă cu ţigări (Imagine: Laszlo Raduly / Mediafax Foto)

Potrivit Gărzii de Coastă, poliţişti de frontieră, împreună cu lucrători vamali şi reprezentanţi ai Căpităniei Zonale Constanţa, au verificat, în noaptea de marţi spre miercuri, o navă sub pavilion Togo sosită în Portul Constanţa din direcţia Turcia.

În urma controlului au fost descoperite, ascunse într-o magazie a navei, 32.000 de ţigarete netimbrate.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 16.000 de lei şi provenind din magazine duty-free, a fost confiscată. Poliţiştii de frontieră i-au întocmit comandantului navei, un cetăţean sirian, dosar penal pentru contrabandă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici