Video Constanţa: Cunoscut om de afaceri, împuşcat într-o scară de bloc

Un cunoscut om de afaceri a fost rănit grav şi se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost împuşcat, în noaptea de miercuri spre joi, într-o scară de bloc din municipiul Constanţa, de o persoană rămasă necunoscută.

10 afișări

Surse din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa (IPJ Constanţa) au declarat că victima este Liviu Bamburic, om de afaceri, patronul unui cunoscut club din Constanţa.

Potrivit aceloraşi surse, din primele cercetări reiese că ar fi vorba de o reglare de conturi. Purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa, Radu Croitoru a spus că Liviu Bamburic (42 de ani) este un om de afaceri constănţean, care este patronul unui cunoscut club aflat în zona Peninsulară a oraşului şi că mergea în vizită la un prieten care locuieşte în cartierul Tomis Nord. La intrarea într-o scară de bloc, bărbatul a fost atacat de o persoană rămasă necunoscută, care a tras opt focuri de armă în victimă, după care a fugit. Focurile de armă au fost auzite de vecini care au coborât să vadă ce s-a întâmplat şi astfel au descoperit victima. Ei au chemat ambulanţa care l-a transportat pe bărbat la spital.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, doctorul Florian Stoian, a declarat că pacientul a fost adus la spital în jurul orei 2.00, având opt plăgi împuşcate pe întregul corp şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale, care a durat peste nouă ore.

În urma operaţiei complexe, cadrele medicale au reuşit să extragă trei gloanţe din corpul bărbatului, din artera femurală, rinichiul stâng şi din intestin. Celelalte gloanţe nu au atins organe vitale şi vor rămâne deocamdată în corpul bărbatului.

Medicii s-au confruntat cu mai multe probleme în timpul operaţiei deoarece pacientul a avut perforată vezica urinară şi o hemoragie puternică la artera femurală.

După operaţie, bărbatul va fi transferat în Secţia de Terapie Intensivă, iar starea sănătăţii sale va fi supravegheată îndeaproape de cadrele medicale.

Radu Croitoru a mai precizat că ancheta în acest caz este realizată de poliţiştii de la Serviciul Criminalistic şi de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. În prezent, anchetatorii continuă audierea potenţialilor martori din cartierul Tomis Nord.

Deocamdată, anchetatorii nu pot face nici o legătură între Liviu Bamburic şi grupurile interlope din oraş, bărbatul nefigurând în evidenţele poliţiei ca fiind cercetat sau ca având vreo legătură cu vreo persoană cercetată în legătură cu vreo infracţiune.

Anchetatorii mai spun că au un cerc de suspecţi şi că, din primele cercetări, asupra omului de afaceri ar fi tras o singură persoană cu o singură armă, gloanţele scoase din trupul bărbatului fiind de acelaşi tip.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici