Constanţa: Doi morţi şi şase răniţi într-un accident rutier - VIDEO

Două persoane au murit, luni dimineaţă, iar alte şase au fost rănite, după ce un autobuz plin cu pasageri a intrat într-un utilaj de deszăpezire, pe DN 22, în judeţul Constanţa.

153 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Doi morţi şi şase răniţi într-un accident rutier - VIDEO

Constanţa: Doi morţi şi şase răniţi grav într-un accident rutier (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" al judeţului Constanţa, Paula Anghel, autobuzul, în care se aflau 34 de pasageri, transporta angajaţii unei firme din comuna Fântânele către Constanţa, iar la un moment dat, într-o curbă, şoferul a pierdut controlul direcţiei, carosabilul fiind acopeit cu polei, şi a intrat într-un utilaj de deszăpezire care se deplasa pe sensul opus.

În urma impactului, două persoane au decedat, iar mai multe au fost rănite, şase dintre ele, printre care şi şoferul autobuzului, fiind în stare gravă.

La locul accidentului s-au deplasat şapte ambulanţe, trei SMURD ale ISU "Dobrogea" şi patru ale Serviciului de Ambulanţă Constanţa, care au acordat primul ajutor răniţilor şi i-au transportat pe cei aflaţi în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

În urma producerii accidentului, traficul în zonă a fost blocat, circulaţia fiind deviată prin localitatea Lumina.

Video Stirileprotv.ro

O femeie este în stare foarte gravă

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, dr.Florian Stoian, la unitatea medicală au ajuns şase victime ale accidentului, două femei şi patru bărbaţi, şi doar una dintre femei este într-o stare foarte gravă, cu multiple traumatisme toracice şi craniene, fiind internată în Secţia de Terapie Intensivă.

"Ceilalţi cinci pasageri ai autobuzului răniţi în accident sunt conştienţi, stabili hemodinamic, cu o stare generală bună", a precizat dr. Stoian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici