Constanţa: Două eleve de 12 şi 13 ani, date dispărute în urmă cu două zile, căutate de poliţişti

Două fete de 12 şi 13 ani, colege la aceeaşi şcoală din municipiul Constanţa, sunt căutate de poliţişti, după ce au fost date dispărute în urmă cu două zile, când au plecat împreună de la cursuri şi nu s-au mai întors acasă.

200 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Două eleve de 12 şi 13 ani, date dispărute în urmă cu două zile, căutate de poliţişti

Constanţa: Două eleve de 12 şi 13 ani, date dispărute în urmă cu două zile, căutate de poliţişti (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei Judeţene Constanţa, Maria-Georgiana Neacşu, de 12 ani, şi Roxana Marin, de 13 ani, sunt eleve la Şcoala gimnazială "Remus Opreanu" din Constanţa şi au fost date dispărute de familie marţi, după ce au plecat la cursuri şi nu s-au mai întors acasă.

Conducerea Şcolii "Remus Opreanu" spune că fetele, una în clasa a VI-a, iar cealaltă din clasa a VII-a, nu erau eleve "slabe" la învăţătură, dar "nici nu erau printre cele mai cuminţi din clasele lor".

"Cea mică s-a întors recent din Italia, iar cea mai mare s-a înscris anul acesta la şcoala noastră, după ce s-a transferat de la o altă şcoală", spun sursele citate.

Potrivit conducerii unităţii de învăţământ, în ziua în care au fost date dispărute, cele două eleve nu ar fi trecut pe la şcoală.

Maria-Georgiana are 1,35 metri înălţime, 45 de kilograme, faţă ovală, ochi albaştri, păr şaten lung, având ca semn particular o aluniţă sub braţul drept, iar la data dispariţiei purta colanţi neagri, geacă din fâş de culoare verde închis şi pantofi sport negri. Ea este din judeţul Vaslui şi locuia fără forme legale în municipiul Constanţa.

Roxana Marin este din Constanţa, are 1,73 metri înălţime, 50 de kilograme, constituţie atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr negru, lung până la talie şi are o aluniţă pe obrazul stâng. La data dispariţiei purta pantaloni tip blue-jeans de culoare albastră, vestă din fâş de culoare mov, bluză de trening de culoare mov, pantofi tip sport negri, având asupra ei un ghiozdan de culoare roz.

Persoanele care pot furniza informaţii în legătură cu cele două fete sunt rugaţi să contacteze Poliţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici