Constanţa: Două persoane rănite după ce un tramvai a fost lovit de un camion

Un tramvai în care se aflau aproximativ 15 persoane a fost lovit, luni dimineaţă, de un camion care ieşea din curtea unei fabrici din zona industrială a municipiului Constanţa, în urma impactului doi dintre pasageri fiind răniţi uşor.

31 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Două persoane rănite după ce un tramvai a fost lovit de un camion

Constanţa: Două persoane rănite după ce un tramvai a fost lovit de un camion (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, luni dimineaţă un tramvai al liniei 101 din municipiul Constanţa a fost lovit în plin de un camion care ieşea din curtea unei fabrici din zona industrială a oraşului şi al cărui şofer nu a acordat prioritate mijlocului de transport în comun.

În acel moment în tramvai se aflau aproximativ 15 călători, iar în urma impactului doi dintre ei, o femeie şi un bărbat, au fost răniţi uşor şi au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru investigaţii medicale, fără să fie necesară internarea lor în unitatea medicală.

Poliţiştii spun că şoferul vinovat, Vasile Matei, a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de 90 de zile şi va trebui să plătească şi pagubele produse mijlocului de transport în comun.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici