Constanţa: Fost ziarist găsit cu 70.000 de euro falşi, cercetat de poliţişti

Un fost ziarist din Constanţa este cercetat de poliţiştii Biroului de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Constanţa, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, după ce asupra lui şi la locuinţa sa au fost găsiţi aproximativ 70.000 de euro în bancnote false.

380 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Fost ziarist găsit cu 70.000 de euro falşi, cercetat de poliţişti

Constanţa: Fost ziarist găsit cu 70.000 de euro falşi, cercetat de poliţişti (Imagine: Thomas Dan/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul a fost prins, miercuri dimineaţă, în timp ce se pregătea să tranziteze punctul de trecere a frontierei Vama Veche, pe sensul de ieşire din ţară. Asupra sa şi, ulterior, în urma unei percheziţii efectuate la domiciliul său, au fost descoperiţi, în total, aproximativ 70.000 de euro, în banconte falsificate.

Conform surselor citate, bărbatul ar face parte dintr-o reţea mai vastă, ancheta poliţiştilor find în desfăşurare.

Fostul ziarist a realizat, în urmă cu mai mulţi ani, o emisiune la un post local de televiziune în care erau prezentate cazurile de infracţionalitate din Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici