Constanţa: Manevrele portuare, sistate cu o zi în urmă din cauza viscolului, au fost reluate

Porturile constănţene au fost redeschise, duminică dimineaţă, în urma îmbunătăţirii condiţiilor meteorologice, după ce toate operaţiunile fuseseră sistate sâmbătă, din cauza viscolului.

127 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Manevrele portuare, sistate cu o zi în urmă din cauza viscolului, au fost reluate

Constanţa: Manevrele portuare, sistate cu o zi în urmă din cauza viscolului, au fost reluate (Imagine: Cristi Cimpoes/ Mediafax Foto)

Astfel, potrivit Căpităniei Zonale Constanţa, manevrele în porturile Constanţa Nord şi Constanţa Sud - maritim şi fluvial au fost reluate duminică dimineaţă, în jurul orei 05.30, în timp ce în portul Midia acestea au fost reluate o oră mai târziu.

Operaţiunile portuare au fost suspendate aproape 24 de ore din cauza vântului foarte puternic, ce sufla, la rafală, cu viteze de 70 - 80 km/h.

De asemenea, din acelaşi motiv fusese restricţionat şi traficul de barje de pe Canalul Dunăre-Marea Neagră prin ecluza de la Agigea către portul Constanţa Sud - fluvial, şi în acest caz activitatea fiind reluată tot duminică dimineaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici