Constanţa: Maşini inundate şi circulaţie îngreunată din cazua unei avarii la o conductă (Video)

Mai multe maşini parcate pe un bulevard din municipiul Constanţa au fost inundate, iar circulaţia rutieră în zona respectivă a fost îngreunată din cauza unei avarii la o conductă a Regiei Autonome Judeţene de Apă (RAJA) Constanţa.

96 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Maşini inundate şi circulaţie îngreunată din cazua unei avarii la o conductă (Video)

Constanţa: Maşini inundate şi circulaţie îngreunată din cazua unei avarii la o conductă (Imagine: stirileprotv.ro)

Potrivit reprezentanţilor RAJA Constanţa, avaria s-a produs, sâmbătă seară, la conducta de refulare a Staţiei de Pompare ape uzate E20. Conducta are un diametru de 800 de milimetri şi a fost montată în urmă cu 40 de ani.

Avaria s-a produs pe tronsonul care traversează târgul săptămânal de autoturisme de pe bulevardul Aurel Vlaicu.

Deşi echipele de intervenţie ale SC RAJA SA s-au deplasat la locul intervenţiei, după oprirea staţiei şi efectuarea manevrelor de golire a conductei, lucrările au fost îngreunate de maşinile parcate în zonă. În aceste condiţii, a fost decisă oprirea conductei şi reluarea pompării pe conducta de rezervă, iar două motopompe au fost puse în funcţiune pentru îndepărtarea apei care s-a scurs prin conducta spartă.

Echipele RAJA vor înlocui în zilele următoare întreg tronsonul avariat.

Conform reprezentanţilor Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, mai multe maşini parcate în zona respectivă au fost inundate, iar circulaţa în zona respectivă s-a desfăşurat cu dificultate din această cauză timp de aproape o oră.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici