Constanţa: Muncitor căzut de pe o macara. A intervenit o navă ARSVOM

O navă a Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) a intervenit sâmbătă seara pentru preluarea unui muncitor care a căzut de pe o macara.

273 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Muncitor căzut de pe o macara. A intervenit o navă ARSVOM

Constanţa: Muncitor căzut de pe o macara. A intervenit o navă ARSVOM

„În această seară, în jurul orei 20:45, nava SAR ARES, aparţinând Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (A.R.S.V.O.M) a fost solicitată de către Căpitănia Constanţa să intervină de urgenţă, pentru preluarea unui muncitor portuar, care a căzut de pe o macara. Operaţiunea se desfăşoară în dana degabare, la nava Belmoira, sub pavilion Norvegia”, a transmis ARSVOM.

La faţa locului s-a deplsata nava SAR ARES, împreună cu membrii unui echipaj SMURD.

Victima a fost preluată pe navă, iar la ora 21.37 bărbatul rănit a fost predat serviciilor medicale din Gara Maritimă, care s-au îndreptat cu el spre spital.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici