Constanţa: O angajată a Universităţii Ovidius, depistată cu COVID-19

  • O angajată a Universităţii Ovidius din Constanţa a fost depistată cu COVID-19, iar în unitatea de învăţământ este în derulare o anchetă epidemiologică.
  • O anchetă epidemiologică internă este în derulare la universitatea pentru identificarea contacţilor şi supravegherea acestora.
3767 afișări
Imaginea articolului Constanţa: O angajată a Universităţii Ovidius, depistată cu COVID-19

Constanţa: O angajată a Universităţii Ovidius, depistată cu COVID-19

O angajată a Universităţii Ovidius din Constanţa a fost depistată cu COVID-19, iar în unitatea de învăţământ este în derulare o anchetă epidemiologică.

Potrivit unui comunicat al Universităţii Ovidius din Constanţa, este vorba de o angajată din cadrul Direcţiei Resurse Umane şi Salarizare, revenită recent din concediu, şi care a fost testată pozitiv.

O anchetă epidemiologică internă este în derulare la universitatea pentru identificarea contacţilor şi supravegherea acestora.

„Până în acest moment, a fost testat întregul personal al DRUS. Totodată, astăzi, s-au dezinfectat toate spaţiile administrative”, se arată în comunicat.

De asemenea, universitatea anunţă menţinerea măsurilor de restricţionare a activităţilor cu publicul la sediile instituţiei, completarea de către persoanele angajate a chestionarului epidemiologic la punctul de control-acces în incintă, purtarea obligatorie a măştii în spaţiile închise, termoscanarea şi igienizarea mâinilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici