Constanţa: PERCHEZIŢII la persoane suspectate de tâlhării şi furturi de aparatură electrică şi alte bunuri

Mai multe percheziţii au loc, marţi dimineaţă, în localitatea constănţeană Lumina, fiind vizate 11 persoane cu vârste cuprinse între 18 ani şi 36 de ani suspectate de tâlhării şi furturi din societăţi comerciale care se ocupă cu colectarea de deşeuri menajere

298 afișări
Imaginea articolului Constanţa: PERCHEZIŢII la persoane suspectate de tâlhării şi furturi de aparatură electrică şi alte bunuri

Constanţa: PERCHEZIŢII la persoane suspectate de tâlhării şi furturi de aparatură electrică şi alte bunuri (Imagine: Liviu Maftei/ Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, poliţiştii Secţiei 2 Rurală Mihail Kogălniceanu fac 11 percheziţii domiciliare în localitatea Lumina, fiind vizate 11 persoane cu vârste cuprinse între 18 ani şi 36 de ani.

Acestea sunt suspectate că în perioada ianuarie - aprilie a acestui an au comis mai multe tâlhării şi furturi la societăţi comerciale aflate la marginea localităţii Lumina şi care se ocupă cu colectarea de deşeuri menajere.

Oamenii legii spun că suspecţii acţionau mascaţi, pentru a nu putea fi identificaţi, îi imobilizau pe paznicii unităţilor comerciale, după care sustrăgeau aparatură electrică şi alte bunuri. Prejudiciul a fost estimat până în prezent la aproximativ 40.000 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici