Constanţa: Porturi închise din cauza vântului puternic

Porturile Constanţa Sud fluvial, Constanţa Nord şi Midia au fost închise, sâmbătă seara, iar traficul pe Canalul Dunăre-Marea Neagră a fost restricţionat din cauza vântului puternic.

2 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Porturi închise din cauza vântului puternic

Constanţa: Porturi închise din cauza vântului puternic

Directorul Căpităniei Zonale Constanţa, Alexandru Mezei, a declarat că în intervalul 18.15 – 18.45 au fost închise porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud, maritim şi fluvial, şi Portul Midia deoarece vântul suflă cu forţa şapte pe Scara Beaufort, iar valurile ating înălţimi de cinci-şase metri în larg.

De asemenea, tot din cauza condiţiilor meterologice nefavorabile a fost restricţionat traficul pe Canalul Dunăre - Marea Neagră.

Căpitănia Zonală a transmis, sâmbătă, tuturor căpitanilor navelor din porturile maritime, avize de înrăutăţire a vremii, iar aceştia sunt obligaţi să ia toate măsurile pentru a preveni producerea unor accidente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici