Constanţa: Porturi închise din cauza vântului puternic

Porturile Midia şi Constanţa Sud sunt închise din cauza vântului puternic, a anunţat, luni, Căpitănia Constanţa. Manevrele navelor au fost suspendate încă de duminică în porturile Midia şi Constanţa Sud - fluvial din cauza viscolului, vântul ajungând la viteze de peste 70 de kilometri la oră.

23 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Porturi închise din cauza vântului puternic

Constanţa: Porturi închise din cauza vântului puternic (Imagine: Mediafax Foto)

De asemenea, din acelaşi motiv a fost restricţionat şi traficul de barje de pe Canalul Dunăre-Marea Neagră, prin ecluza de la Agigea către Portul Constanţa Sud - fluvial. În plus, au fost suspendate manevrele navelor şi pe Canalul Sulina şi Bara Sulina.

Pe de altă parte, traficul rutier în judeţul Constanţa se desfăşoară în condiţii dificile, carosabilul fiind acoperit cu zăpadă şi gheaţă, însă toate drumurile naţionale şi majoritatea celor judeţene şi comunale sunt practicabile.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Constanţa, Carmen Şerbănescu, probleme se înregistrează pe DN 3 între Medgidia - Deleni - Adamclisi, precum şi DN 22A Hârşova - Ciobanu, unde se circulă cu dificultate, viscolul aducând cantităţi mari de zăpadă pe carosabil. Totodată, se circulă cu dificultate şi pe 22 de drumuri judeţene şi comunale, câteva dintre acestea fiind închise traficului.

Şi pe arterele din municipiul Constanţa se circulă în condiţii dificile şi au fost organizate filtre la ieşirile din municipiu pe principale drumuri naţionale, lucrătorii SPR verificând ca autovehiculele să fie dotate cu lanţuri, nisip şi lopeţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici