Constanţa: Tânăr împuşcat cu un pistol cu gaze de un şofer - VIDEO

Poliţiştii constănţeni caută doi bărbaţi care, marţi seară, au împuşcat un tânăr cu un pistol cu gaze, în urma unei altercaţii pe care au avut-o pe o stradă din municipiul Constanţa.

187 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Tânăr împuşcat cu un pistol cu gaze de un şofer - VIDEO

Constanţa: Tânăr împuşcat cu un pistol cu gaze de un şofer - VIDEO

Potrivit adjunctului şefului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, comisarul-şef Dorin Colidiuc, marţi seară, în jurul orei 18.00, doi bărbaţi aflaţi într-un autoturism Audi, de culoare neagră, se deplasau pe o stradă din cartierul Medeea din municipiul Constanţa, când, la un moment dat, în faţa maşinii au apărut doi tineri băuţi, care mergeau pe mijlocul drumului. Între ocupanţii autoturismului şi cei doi pietoni, care nu voiau să se dea la o parte din drum, a izbucnit o altercaţie, iar unul dintre cei doi bărbaţi din maşină a scos un pistol cu gaze cu care a tras mai întâi în aer şi apoi în direcţia tinerilor, unul dintre ei fiind lovit în zona feţei. Agresorii s-au urcat apoi în maşină şi şi-au continuat drumul.

Tânărul împuşcat a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde i-au fost acordate îngrijirile medicale de specialitate. Medicii spun că viaţa sa nu a fost pusă în pericol, el având o echimoză şi arsuri minore pe faţă.

Poliţiştii au început o anchetă în acest caz, iar autoturismul cu care se deplasau cei doi bărbaţi a fost dat în urmărie.

Video stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici