Constanţa: Trei porturi închise din cauza vântului puternic

Porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud şi Midia au fost închise, duminică dimineaţa, din cauza vântului foarte puternic.

2 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Trei porturi închise din cauza vântului puternic

Constanţa: Trei porturi închise din cauza vântului puternic

Directorul Căpităniei Zonale Constanţa, Alexandru Mezei, a declarat că toate operaţiunile au fost sistate, duminică dimineaţă, în porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud, maritim şi fluvial, şi Midia deoarece vântul suflă din sector nordic cu peste 70 de kilometri pe oră.

De asemenea, traficul a fost restricţionat pe Canalul Dunăre - Marea Neagră, tot din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Portul Mangalia este operaţional la această oră, dar autorităţile nu exclud posibilitatea ca acesta să fie închis dacă vremea se va înrăutăţi.

În aceste condiţii, navele aflate în rada exterioară trebuie să stea cu motoarele pornite, evitînd astfel să intre în derivă, iar cele aflate la cheu trebuie să întărească legăturile cu ţărmul pentru a evita producerea unor accidente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici