Constantin îl contrazice pe Onţanu în scandalul laptelui infestat: Nu am nominalizat nicio firmă

Daniel Constantin a precizat pentru MEDIAFAX că nu a nominalizat vreo firmă implicată în scandalul laptelui infestat, în replică la afirmaţiile primarului Onţanu, care a suspendat furnizarea laptelui în şcolile din Sector 2, motivând că distribuitorul a fost indicat public de ministrul Agriculturii.

652 afișări
Imaginea articolului Constantin îl contrazice pe Onţanu în scandalul laptelui infestat: Nu am nominalizat nicio firmă

Constantin îl contrazice pe Onţanu: Nu am nominalizat nicio firmă (Imagine: Alexandru Mihaescu/Mediafax Foto)

"Vă reamintesc că nu am nominalizat nicio firmă că ar fi implicată în acest caz. Ştiţi că suntem transparenţi şi vom da publicităţii informaţiile necesare atunci când vom avea toate datele", a explicat Constantin.

Primăria Sector 2 a anunţat că primarul Neculi Onţanu a decis să suspende furnizarea laptelui în şcolile şi grădiniţele din sector a fost retras până când distribuitorul, firma Simultan SRL, va dovedi că produsul furnizat nu conţine aflatoxină, întrucât societatea ar fi fost nominalizată în discursul ministrului Agriculturii.

" Având în vedere că S.C. Simultan SRL aprovizionează cu lapte unităţile de învăţământ din sectorul 2 şi a fost nominalizată în discursul ministrului Agriculturii, edilul sectorului 2 a dispus: Retragerea întregii cantităţi de lapte de la consumul elevilor; Sistarea furnizării laptelui până când societatea comercială care are contract cu Primăria Sectorului 2 va prezenta un buletin de analiză prin care să facă dovada că produsul furnizat nu conţine aflatoxină, este conform şi poate fi consumat de elevi", se spune în comunicatul transmis de Primărie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici