Constantin Nicolescu rămâne internat la Terapie Intensivă coronarieni, fiind în investigaţii şi sub tratament

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, rămâne internat în Secţia de Terapie Intensivă coronarieni, continuă investigaţiile şi urmează tratamentul prescris, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, Bogdan Opriţa.

141 afișări
Imaginea articolului Constantin Nicolescu rămâne internat la Terapie Intensivă coronarieni, fiind în investigaţii şi sub tratament

Constantin Nicolescu rămâne internat la Terapie Intensivă coronarieni, fiind în investigaţii şi sub tratament (Imagine: Tudor Costi/Mediafax Foto)

"Starea pacientului este staţionară. Este în investigaţii şi continuă tratamentul", a spus medicul Bogdan Opriţa.

Constantin Nicolescu - căruia i s-a făcut rău după ce procurorii anticorupţie l-au convocat pentru o audiere - a fost adus, marţi seară, de la Spitalul Judeţean din Piteşti la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, fiind internat la Secţia de Terapie Intensivă coronarieni, întrucât nu este necesară vreo intervenţie chirurgicală, a spus Bogdan Opriţa.

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Argeş a fost diagnosticat cu sindrom coronarian acut, în urma investigaţiilor făcute la Unitatea de Primiri Urgenţe, a precizat Opriţa.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean din Piteşti, Marius Pascu, declarat că starea lui Nicolescu este stabilă, iar decizia de transfer la Spitalul Floreasca din Capitală a fost luată pentru ca acesta să poată beneficia de investigaţii suplimentare, întrucât la unitatea piteşteană nu se pot face anumite analize.

"Decizia de tranfer a fost luată de conducerea spitatului, împreună cu cardiologul de gardă şi cu medicii implicaţi în evaluarea pacientului. Starea pacientului nu s-a înrăutăţit din punct de vedere clinic, dar s-au modificat nişte parametri biochimici în electrocardiogramă", a precizat Pascu.

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, a ajuns, marţi dimineaţă, în jurul orei 9.00, la DNA Piteşti, fiind citat de procurori pentru a-i fi prezentate învinuirile într-un nou dosar privind fraude cu fonduri europene. După aproximativ 30 de minute, la DNA Piteşti a fost solicitată o ambulanţă, iar la scurt timp echipajul medical l-a scos pe Nicolescu din sediul DNA pe o targă, preşedintele CJ Argeş fiind dus la Spitalul Judeţean din Piteşti şi după câteva ore transferat la Spitalul Floreasca.

Marţi, DNA a anunţat că procurorii au început urmărirea penală împotriva lui Constantin Nicolescu şi a altor 11 persoane, pentru fraude cu fonduri Phare de peste 1,2 milioane de euro, în cazul construcţiei podului de la Căteasca.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici