Construcţia unui ambulatoriu la Spitalul Victor Babeş, aprobată de consilierii generali

În şedinţa de joi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) au votat înfiinţarea unui ambulatoriu cu 16 cabinele la Spitalul Victor Babeş din Capitală. Propunerea suplimentării ordinii de zi cu acest punct a fost făcută de primarul general.

171 afișări
Imaginea articolului Construcţia unui ambulatoriu la Spitalul Victor Babeş, aprobată de consilierii generali

Construcţia unui ambulatoriu la Spitalul Victor Babeş, pe ordinea de zi în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti

"La Victor Babeş este aglomeraţie, nu avem o policlinică, iar pacienţii cu forme uşoare pot intra în contact cu cei care au boli mai grave. Să contruim un ambulatoriu la spital, o sală de aşteptare, o sală pentru copii, în maximum 9 luni, costurile fiind de 1,6 milioane euro", a declarat Gabriela Firea la începutul şedinţei de consiliu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici