Consulul Dumitrescu: Acţiunea în cazul Laurei Vasiliu - normală, de legitimare

Consulul general al româniei la Torino, Alexandru Dumitrescu, a declarat, joi, că acţiunea carabienilor care au intrat în camera de hotel în care stătea actriţa Laura Vasiliu a fost una de legitimare şi că oficial nu s-a întâmplat nimic.

3 afișări
Imaginea articolului Consulul Dumitrescu: Acţiunea în cazul Laurei Vasiliu - normală, de legitimare

Consulul Dumitrescu: Acţiunea în cazul Laurei Vasiliu - normală, de legitimare

Consulul general a spus că nu sunt întreprinse alte măsuri deoarece "oficial, nu s-a întâmplat nimic".

Potrivit lui Dumitrescu, acţiunea carabienilor a fost determinată de faptul că numele actriţei coincidea cu cel al unei persoane urmărite de poliţia din Torino. El a spus că forţele de ordine italiene fac eforturi pentru depistarea tuturor infractorilor şi după ce hotelul a comunicat, potrivit procedurilor obişnuite, numele celor cazaţi, în urma asemănării numelui, a fost decisă această acţiune.

Alexandru Dumitrescu a mai spus că actriţa "este bine, sănătoasă" şi că şi-a exprimat dorinţa ca acest caz să fie mediatizat cât mai puţin.

Întrebat cum a fost informat despre acest incident, Alexandru Dumitrescu a spus că după ce a aflat, a contactat-o pe Laura Vasiliu şi a întrebat-o dacă aceasta doreşte să beneficieze de ajutor din partea autorităţilor române, iar răspunsul actriţei a fost unul negativ.

De asemenea, întrebat cum îşi explică acţiunea carabinierilor, consulul general a spus că "a fost pur şi simplu o acţiune normală de legitimare" şi că poliţiştii şi-au cerut scuze pentru confuzia creată. "Totul e în regulă", a mai spus Dumitrescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici