Continuă cazurile de fete agresate în România. Anchetă a Poliţiei Prahova după ce un bărbat ar fi dezbrăcat şi pipăit o fată de 11 ani

Poliţiştii din Prahova fac cercetări pentru agresiune sexuală şi ameninţare, după ce un bărbat de 50 de ani ar fi pipăit şi dezbrăcat o fată de 11 ani, pe care a fotografiat-o în ipostaze indecente şi ar fi ameninţat-o să nu spună nimănui ce s-a întâmplat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1764 afișări
Imaginea articolului Continuă cazurile de fete agresate în România. Anchetă a Poliţiei Prahova după ce un bărbat ar fi dezbrăcat şi pipăit o fată de 11 ani

Continuă cazurile de fete agresate în România. Anchetă a Poliţiei Prahova după ce un bărbat ar fi dezbrăcat şi pipăit o fată de 11 ani

Potrivit IPJ Prahova, tatăl fetei a sesizat, joi, poliţiştii că fiica sa minoră ar fi fost agresată de vecinul lor, un bărbat în vârstă de 50 de ani.

„În urma verificărilor efectuate până la acest moment, a rezultat faptul că, astăzi (joi n.r.), bănuitul ar fi pipăit-o pe fetiţa de 11 ani, iar anterior, acesta ar fi pus-o pe copilă să se dezbrace, fotografiind-o în astfel de ipostaze şi ameninţând-o cu scopul de a nu spune nimic”, au transmis poliţiştii prahoveni.

Potrivit unor surse judiciare, faptele s-ar fi petrecut într-un bloc de nefamilişti din localitatea Boldeşti Scăieni. Aceleaşi surse susţin că fata a ajuns speriată acasă şi le-a povestit părinţilor ce a păţit.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări pentru agresiune sexuală şi ameninţare. Deocamdată, fetiţa este audiată de poliţişti, alături de avocat şi de familie. Bărbatul acuzat că ar fi făcut aceste fapte nu a fost încă audiat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici