Continuă transferul pacienţilor cu COVID: 18 vor ajunge la spitale din Germania

  • 18 pacienţi infectaţi cu virusul SARS CoV-2 vor fi transferaţi la spitale din Germania.
  • Primii şase pacienţi sunt transportaţi luni cu un avion al armatei germane, iar următorii vor ajunge în Germania marţi şi miercuri.
292 afișări
Imaginea articolului Continuă transferul pacienţilor cu COVID: 18 vor ajunge la spitale din Germania

Luni se realizează primul transfer de şase pacienţi cu un avion al forţelor aeriene germane, a anunţat şeful DSU, Raed Arafat.

Marţi va fi făcut al doilea transport, tot de şase pacienţi, cu un avion al forţelor aeriene române.

Miercuri, ultimii şase pacienţi vor fi transportaţi în Germania cu un avion german. În timpul zborului, pacienţii sunt supravegheaţi de echipe medicale.

Transferul pacienţilor se face în cadrul Mecanismului European de Protecţie Civilă. Asta arată ce înseamnă să ai prieteni, a declarat Raed Arafat.

Până în prezent au fost transferate în unităţi medicale din Ungaria şi Polonia zeci de persoane care au nevoie de asistenţă medicală în secţii ATI.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici