Contractul pentru modernizarea DN 71, sectorul Târgovişte - Sinaia, a fost semnat

CNAIR a semnat luni contractul pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor de modernizare a DN 71, sectorul Târgovişte - Sinaia. Valoarea contractului este de 1,15 miliarde lei, fără TVA, iar constructorul turc are la dispoziţie patru ani luni pentru execuţia lucrărilor de consolidare a celor 58,8 km.

404 afișări
Imaginea articolului Contractul pentru modernizarea DN 71, sectorul Târgovişte - Sinaia, a fost semnat

Contractul pentru modernizarea DN 71, sectorul Târgovişte - Sinaia, a fost semnat

CNAIR a semnat luni contractul pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor de modernizare a DN 71, sectorul Târgovişte - Sinaia, anunţă ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

El precizează că proiectul este important pentru decongestionarea traficului în zonă prin crearea unei variante alternative la DN1 şi DN1A, oferind conducătorilor auto o altă conexiune între Bucureşti, Târgovişte şi Sinaia.

Valoarea contractului este de 1,15 miliarde lei fără TVA, iar constructorul turc are la dispoziţie 12 luni pentru proiectare şi 36 de luni pentru execuţia lucrărilor de consolidare a celor 58,8 km dintre Târgovişte şi Sinaia.

Sursa de finanţare este din Fonduri Europene Nerambursabile - Programul Transport.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici