Contre în scandalul alegerilor de la Primăria Sectorului 1: ”Demisia” versus ”Schimbaţi-vă ochelarii”

  • Reacţia vine după ce în spaţiul public au fost difuzate imagini conform cărora actualul primar de la S1 ar fi intrat în camera cu voturile, în seara alegerilor locale.
  • Preşedintelui PSD, care îi ceruse demisia, Armand i-a trimis mesajul: ”Îi dau un sfat prietenesc: Dle Ciolacu, schimbaţi-vă ochelarii”!
  • Despre alegerile de la Sectorul 1 s-a spus că rezultatul final a fost falsificat în defavoarea candidatului PSD, Dan Tudorache.
5519 afișări
Imaginea articolului Contre în scandalul alegerilor de la Primăria Sectorului 1: ”Demisia” versus ”Schimbaţi-vă ochelarii”

Clotilde Armand, acuze de fake-news în scandalul alegerilor de la Primăria Sectorului 1

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a precizat vineri seara că nu a intrat niciodată în camera în care se numărau voturile, în seara alegerilor locale. Reacţia sa vine după ce în spaţiul public au fost difuzate imagini conform cărora ea ar fi intrat în camera cu voturile, în seara alegerilor locale.

"Un nou fake-news grosolan a apărut simultan la televiziunile abonate la banii primăriei până să ajung eu primar, sunt încercări disperate ale lui Dan Tudorache şi ale avocatului acestuia de a distrage atenţia de la dosarele deschise de DNA. De 9 luni se chinuie să zică că am furat voturile şi nimeni nu-i crede. Pentru că Justiţia nu minte.

Nu am intrat niciodată în camera unde se numărau voturile, în imagini se vede clar că este vorba de o altă persoană. Nivelul ştirilor false create de PSD a ajuns prea departe. Îi voi acţiona în judecată pe toţi cei care sunt părtaşi la manipularea aceasta grosolană. Văd că s-a grăbit şi preşedintele PSD cu concluziile. Îi dau un sfat prietenesc: Dle Ciolacu, schimbaţi-vă ochelarii", a scris primarul Sectorului 1 pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, ceruse vineri seara demisia primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, şi anchetarea sa de către procurori, după ce în spaţiul public au apărut imagini conform cărora aceasta ar fi intrat în camera cu voturile în seara alegerilor locale.

"Demisia Armand! Şi apoi pe mâna procurorilor! Poate acum înţelege toată lumea de ce Iohannis vrea cu orice preţ desfiinţarea SIIJ! Ce face SIIJ acum este să renumere voturile furate deja de Clotilde Armand?! Asta nu mai e o problemă a Sectorului 1, ci a democraţiei româneşti! Încă mai cred în puterea instituţiilor statului.

Acum cetăţenii trebuie să vadă că statul nu e slab. Le cer autorităţilor să intervină şi să deschidă de urgenţă o anchetă penală! Dacă nu se va interveni instituţional, vom folosi toate mijloacele politice pe care le avem la dispoziţie", a scris Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici