Copaci căzuţi şi cabluri rupte, după furtuna de joi noapte din Bucureşti

Furtuna care a avut loc, joi noaptea, în Bucureşti a afectat, în special, sectoarele 3 şi 4, mai mulţi copaci au fost doborâţi de rafalele puternice, iar străzi principale au fost blocate, o ambulanţă fiind uşor avariată după ce un cablu a căzut peste ea.

124 afișări
Imaginea articolului Copaci căzuţi şi cabluri rupte, după furtuna de joi noapte din Bucureşti

Copaci căzuţi şi cabluri rupte, după furtuna de joi noapte din Bucureşti (Imagine arhivă: Octav_Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, în sectoarele 3 şi 4 din Capitală mai mulţi copaci şi stâlpi au fost doborâţi, în urma rafalelor puternice de vânt, cele mai afectate artere fiind Mihai Bravu, zona Budimex, Nicolae Sebe, Fizicienilor, Drumul Găzarului, Splaiul Unirii, Giuseppe Verdi, Şoseaua Dudeşti-Pantelimon, Prevederii şi Aleea Ilia.

Pe de altă parte, managerul Serviciului de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti Ilfov (SAMBI), Alis Grasu, a declarat, agenţiei MEDIAFAX, că localităţile Măgurele şi Dărăşti au fost afectate de furtuna de joi, vântul puternic doborând mai mulţi copaci, iar unei case fiindu-i smuls acoperişul.

"În urma furtunii de joi noapte o parte din localitatea Măgurele a rămas fără curent electric după ce vântul a smuls acoperişul unei case , acesta căzând peste mai multe fire electrice. Un copac a căzut blocând strada Alunişului. Nu au fost victime însă acoperişul unei case a căzut peste mai multe fire electrice o parte din localitate rămânând fără curent electric", a mai spus Alis Grasu.

Managerul SAMBI a precizat că în Bucureşti o ambulanţă care venea de la Săftica a fost avariată uşor pe Bulevardul Barbu Văcărescu după ce un cablu electric a căzut peste autoturism.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici