Copaci doborâţi de vânt în Sinaia. Pomii au căzut şi pe terasa unui hotel de lux, dar şi peste o casă | FOTO

12 copaci au fost doborâţi de vânt în Sinaia, judeţul Prahova. Aceştia au căzut fie pe drum, pe o casă, dar şi pe terasa unui hotel de lux, fără a se înregistra victime, transmite corespondentul Mediafax.

500 afișări
Imaginea articolului Copaci doborâţi de vânt în Sinaia. Pomii au căzut şi pe terasa unui hotel de lux, dar şi peste o casă | FOTO

Copaci doborâţi de vânt în Sinaia. Pomii au căzut şi pe terasa unui hotel de lux, dar şi peste o casă

Potrivit ISU Prahova, pompierii intervin, joi, în urma mai multor apeluri primite, în Sinaia, unde 12 arbori au fost doborâţi de vânt.

”Intervenim pentru degajarea unui copac căzut pe terasa unui hotel şi pe firele electrice şi a altor doi copaci căzuţi pe partea carosabilă, tot în acea zonă. Am mai avut o degajare de copac de pe o locuinţă din Sinaia, dar fără pagube”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae.

Potrivit ISU Prahova, peste 221 de pompieri, cu 71 autospeciale de intervenţie şi 176 mijloace tehnice, sunt pregătiţi să intervină în sprijinul populaţiei şi autorităţilor locale din judeţul Prahova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici