Copaci doborâţi şi locuinţe inundate, în urma unei furtuni în judeţul Constanţa | FOTO

Pompierii din Constanţa intervin, sâmbătă seara, pentru degajarea unor copaci şi a unor acoperişuri căzute pe maşini, dar şi pentru evacuarea apei din locuinţe, în urma unei furtuni care s-a abătut asupra mai multor localităţi din judeţ. În doar 3 ore, peste 150 de apeluri au fost primite la 112.

330 afișări
Imaginea articolului Copaci doborâţi şi locuinţe inundate, în urma unei furtuni în judeţul Constanţa | FOTO

Copaci doborâţi şi locuinţe inundate, în urma unei furtuni în judeţul Constanţa

Potrivit ISU Constanţa, în trei ore au fost primite, sâmbătă seara, la numărul 112 peste 150 de apeluri despre efecte ale furtunii care s-a abătut asupra mai multor localităţi din judeţ.

Reprezentanţii ISU susţin că pompierii intervin pentru dejarea unor acoperişuri smulse de vânt sau a unor copaci doborâţi pe maşini, dar şi pentru evacuarea apei din locuinţe şi curţi. Potrivit sursei citate, nu au fost înregistrate victime.

În intervenţii sunt implicaţi şi angajaţi ai companiei de apă, ai primăriei şi ai companiei de distribuţie a energiei electrice.

Meteorologii au emis, sâmbătă, o avertizare Cod roşu de vânt puternic cu aspect de tornadă, cu rafale de peste 80-100 km/h, averse torenţiale din care se vor cumula 40-50 l/mp, frecvente descărcări electrice şi grindină de medii dimensiuni, care a fost valabilă în mai multe localităţi din judeţele Constanţa şi Tulcea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici