Copii agresaţi de o educatoare din Bucureşti: "Te omor şi te dau cu capul de pereţi" - VIDEO

O educatoare din Bucureşti este acuzată de părinţii a 17 copii de la grădiniţa numărul 111, din cartierul bucureştean Drumul Taberii, că îi agresează pe micuţi, Inspectoratul Şcolar fiind sesizat cu privire la această situaţie, relatează stirileprotv.ro.

146 afișări
Imaginea articolului Copii agresaţi de o educatoare din Bucureşti: "Te omor şi te dau cu capul de pereţi" - VIDEO

Copii agresaţi de o educatoare din Bucureşti: "Te omor şi te dau cu capul de pereţi" (Imagine: Mediafax Foto)

Şase dintre părinţi au decis retragerea copiilor lor de la această grădiniţă, după ce au remarcat faptul că micuţii erau timoraţi de educatoare. Mai mult, unii dintre părinţi ar avea înregistrări sugestive cu educatoarea Ioana Dragomirescu (63 de ani), însă aceasta respinge veridicitatea lor, conform stirileprotv.ro.

Video www.stirileprotv.ro

Educatoarea este pensionară, însă din toamnă a fost rechemată de grădiniţă.

"Te omor şi te dau cu capul de pereţi", ar fi expresii ale educatoarei la adresa copiilor, care au vârste între 3 şi 5 ani.

Directoarea gradiniţei, Aura Neagu, cunoaşte cazul de câteva zile, iar înregistrările au şocat-o, precizează stirileprotv.ro.

În urma unui consiliu din grădiniţă, educatoarea a acceptat, iniţial, să îşi dea demisia, după care s-a răzgândit şi a venit din nou la cursuri, spune educatoarea.

Copiii care au avut probleme în această grupă vor merge de luni la altă grădiniţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici