Copil de 11 ani, ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovit de maşină pe o trecere de pietoni din Slatina

Un copil de 11 ani a fost transportat la spital, marţi, după ce a fost lovit pe o trecere de pietoni, din Slatina, judeţul Olt, de o maşină condusă de o femeie de 28 de ani, care nu ar fi acordat prioritate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

508 afișări
Imaginea articolului Copil de 11 ani, ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovit de maşină pe o trecere de pietoni din Slatina

Un copil de 11 ani, ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovit de maşină pe o trecere de pietoni din Slatina

Băiatul de 11 ani, din Slatina, fost lovit pe trecerea de pietoni, la intersecţia dintre bulevardul Alexandru Ioan Cuza şi strada Tunari, din municipiu.

„Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Slatina s-au deplasat la faţa locului şi din primele verificări a reieşit faptul că un băiat, de 11 ani, din Slatina, în timp ce se deplasa cu bicicleta, s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni, fiind acroşat de un autoturism, condus de o femeie, de 28 de ani, din aceeaşi localitate”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În urma impactului, copilul a fost transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri medicale.

În acest caz se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici