Copil de 12 ani aflat într-o tabără în Bucegi, găsit mort

Un băiat de 12 ani aflat într-o tabără şcolară la o cabană din Masivul Bucegi a fost găsit mort vineri, cel mai probabil după ce a căzut de la fereastra camerei în care era cazat, poliţia deschizând o anchetă în acest caz.

591 afișări
Imaginea articolului Copil de 12 ani aflat într-o tabără în Bucegi, găsit mort

Copil de 12 ani aflat într-o tabără în Bucegi, găsit mort (Imagine: Octav Ganea/ Publimedia)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Prahova, Daniel Radu, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova a fost sesizat, vineri dimineaţă, de către cadrele didactice care însoţesc un grup de elevi într-o tabără în Masivul Bucegi că un băiat de 12 ani, aflat în tabără, a fost găsit mort.

Trupul copilului a fost descoperit în apropierea cabanei în care este cazat grupul de elevi, cadrele didactice care au anunţat Poliţia afirmând că este posibil ca băiatul să fi căzut de etaj.

La ora transmiterii acestei ştiri, echipe de criminalişti se îndreaptă către cabana în apropierea căreia s-a produs incidentul.

Reprezentantul Poliţiei Prahova a precizat că accesul către cabana în care copilul era cazat este foarte dificil, întrucât cabana este situată într-o zonă izolată şi greu accesibilă din Bucegi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici