Copil de 15 ani înarmat cu un cuţit, în zona de adunare a suporterilor FCSB

Un copil în vârstă de 15 ani înarmat cu un cuţit a fost depistat, joi, de jandarmi, în zona Şoseaua Antiaeriană, din Capitală, în timp ce se deplasa spre zona fostului cinematograf Lira, loc de adunare folosit de suporterii FCSB. Joi seara, FCSB are meci cu Nordsjælland.

142 afișări
Imaginea articolului Copil de 15 ani înarmat cu un cuţit, în zona de adunare a suporterilor FCSB

Copil de 15 ani înarmat cu un cuţit, în zona de adunare a suporterilor FCSB

Potrivit Jandarmeriei Bucureşti, joi, în jurul orei 18:00, pe şoseaua Antiaeriana, jandarmii au observat un băiat care se deplasa către zona fostului cinematograf Lira, folosită ca loc de adunare pentru suporterii FCSB. Acesta încerca să evite forţele de ordine.

În urma identificării şi a controlului corporal preventiv, jandarmii au stabilit că este vorba de un adolescent în vârstă de 15 ani, iar asupra sa a fost găsit un cuţit tip briceag.

Acesta a menţionat că nu este membru al niciunui grup de suporteri şi a fost dus la secţia de poliţie pentru întocmirea actelor necesare sesizării organelor de urmărire penală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici