Copil de 7 ani, găsit mort în cuva unei maşini de spălat

  • Un copil de 7 ani a fost găsit mort în cuva unei maşini de spălat, într-o locuinţă din oraşul Tulcea.
  • Circumstanţele în care copilul a ajuns în maşina de spălat sunt încă neclare.
6801 afișări
Imaginea articolului Copil de 7 ani, găsit mort în cuva unei maşini de spălat

Copil de 7 ani, găsit mort în cuva unei maşini de spălat

Poliţiştii din Tulcea au fost sesizaţi marţi seara că un copil în vârstă de 7 ani a fost găsit mort în cuva unei maşini de spălat dintr-un imobil din municipiul Tulcea.

Poliţiştii au constatat că sesizarea se confirmă, întrucât echipajul medical de intervenţie a declarat decesul copilului.

Potrivit Poliţiei Tulcea, a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi s-a dispus necropsia.

De asemenea, poliţiştii au informat reprezentanţii D.G.A.S.P.C. Tulcea cu privire la incident.

Conform unor surse judiciare, circumstanţele în care copilul a ajuns în maşina de spălat sunt neclare la această oră, însă se ştie că părinţii celui mic erau la poarta locuinţei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici