Copil de doi ani, muşcat de faţă de un câine lăsat liber

Un băieţel de doi ani din localitatea arădeană Sântana a fost internat în stare gravă în spital, vineri seară, după ce a fost muşcat de faţă de un câine lăsat liber de stăpâni.

58 afișări
Imaginea articolului Copil de doi ani, muşcat de faţă de un câine lăsat liber

Copil de doi ani, muşcat de faţă de un câine lăsat liber (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor, care au început cercetarea cazului, copilul se juca în faţa casei, la stradă, când un câine din vecini i-a sărit la cap şi l-a muşcat adânc de obraz.

"Câţiva localnici aflaţi la stradă au intervenit şi au alungat câinele, după care au transportat copilul la Spitalul Judeţean Arad. Medicii de aici au spus că băieţelul are plăgi multiple la nivelul feţei, dar viaţa copilului nu este pusă în pericol", a declarat Camelia Tuduce, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad.

Sâmbătă dimineaţă, copilul a primit tratament antirabic, iar medicii chirurgi urmează să decidă dacă îl vor opera pentru a reduce gravitatea cicatricilor.

Poliţiştii spun că le va fi greu să stabilească cine este proprietarul câinelui, pentru că acesta dormea la mai mulţi localnici şi era hrănit de mai multe persoane. Proprietarii animalului ar putea răspunde penal pentru vătămare corporală din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici