Copil de şase ani din Câmpulung Muscel, găsit mort într-un bazin de colectare a apelor reziduale

Un copil în vârstă de şase ani, din municipiul Câmpulung Muscel, a fost găsit mort, joi seară, într-un bazin de colectare a apelor reziduale din zona fostei uzine electrice a localităţii.

171 afișări
Imaginea articolului Copil de şase ani din Câmpulung Muscel, găsit mort într-un bazin de colectare a apelor reziduale

Copil de şase ani din Câmpulung Muscel, găsit mort într-un bazin de colectare a apelor reziduale (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor IPJ Argeş, iniţial, oamenii legii au fost anunţaţi de către localnici că un copil s-ar fi înecat în râul Târgului aflat în apropiere, iar la faţa locului s-au deplasat poliţiştii şi pompierii militari care au căutat în toată zona fără ca băiatul să fie găsit.

Ulterior, cercetările au fost extinse, iar copilul a fost descoperit mort într-un canal de colectare a apelor reziduale.

"S-a acţionat cu două motopompe pentru scoaterea apei din bazinul de colectare adânc de aproximativ cinci metri. În respectivul perimetru erau şi reziduuri menajere, iar ulterior, la golirea bazinului a fost descoperit trupul neînsufleţit al copilului. Pompierii l-au scos, iar băiatul în vârstă de şase ani urmează să fie transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, locotenent Mădălina Epure.

Potrivit primelor date ale anchetei poliţiştilor, Gabriel Ronaldo Miclescu, în vârstă de şase ani, din Câmpulung Muşcel, era în zonă cu o vecină care aduna fier vechi. La un moment dat, femeia l-a scăpat de sub supraveghere pe copil, care se juca cu alţi băieţi, constatând mai târziu lipsa acestuia.

Din primele date a reieşit că băiatul de şase ani a murit înecat.

La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii cercetează împrejurările în care copilul a ajuns în bazinul de colectare a apelor reziduale şi îi audiază pe femeia cu care era şi pe părinţii băiatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici