Copil muşcat de cap de un Rottweiler

Un copil în vârstă de trei ani se află internat în stare gravă la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca, după ce a fost muşcat de cap, sâmbătă seară, de un Rottweiler care nu purta botniţă.

1649 afișări
Imaginea articolului Copil muşcat de cap de un Rottweiler

Copil muşcat de cap de un caine

Directorul clinicii, dr. Ioan Ştefan Florian, a declarat, duminică, că micuţul se află în stare "critică" în urma muşcăturii la cap suferite.

"Am primit un astfel de caz. Medical, am făcut tot ce se putea face, dar copilul este în stare critică", a spus Florian.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, Raluca Seucan, a declarat, la rândul său, că proprietarului câinelui i s-a întocmit dosar penal.

"Membrii unei familii din Cluj-Napoca, soţ, soţie şi un copil de trei ani, din zona cartierului Gheorgheni, au venit acasă în cursul serii de sâmbătă şi s-au întâlnit cu proprietarul unui câine Rottweiler fără botniţă. Stăpânul le-a spus să nu le fie frică de câine, iar copilul chiar a mângâiat animalul", a afirmat Raluca Seucan.

Potrivit acesteia, la un moment dat, micuţul a plecat după o sticlă de suc în spatele blocului, după care, când a revenit, a fost muşcat de cap de câine.

"Stăpânului câinelui, C. D., din Cluj-Napoca, i s-a întocmit dosar penal pentu încălcarea normelor Ordonanţei Guvernului nr. 55/ 2002 privind câinii periculoşi. În funcţie de numărul zilelor de îngrijire pe care le va necesita copilul muşcat, stăpânul animalului va fi cercetat pentru vătămare corporală", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici