Copil ţinut într-o cuşcă şi exploatat prin muncă. Percheziţii la două stâne din Braşov.

Poliţiştii şi procurorii DIICOT Braşov fac miercuri două percheziţii la stâne din judeţ, unde un copil ar fi fost exploatat prin muncă şi ar fi fost ţinut într-o cuşcă.

182 afișări
Imaginea articolului Copil ţinut într-o cuşcă şi exploatat prin muncă. Percheziţii la două stâne din Braşov.

Copil ţinut într-o cuşcă şi exploatat prin muncă. Percheziţii la două stâne din Braşov.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov, împreună cu procurorii DIICOT Braşov, fac miercuri percheziţii domiciliare la două aşezări pastorale (stână şi grajduri), situate în judeţul Braşov, într-o cauză privind săvârşirea infracţiunilor de trafic de minori şi rele tratamente aplicate minorului, informează IGPR.

Din cercetările efectuate într-o cauză penală, finalizată prin trimiterea în judecată a trei persoane, a reieşit faptul că, în perioada 2018 – 2022, o victimă minoră ar fi fost exploatată prin obligarea la muncă în condiţii deosebit de grele de către o persoană, proprietară a unor stâne situate într-o comună din judeţul Braşov.

Persoana vătămată minoră ar fi fost agresată, în mod repetat, adăpostită într-o cuşcă amenajată la stână, fără minime condiţii de igienă şi ţinută într-o continuă stare de aservire.

Audierile în acest caz se vor desfăşura la sediul DIICOT Braşov.

La acţiune participă Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Române, dar şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Braşov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici